Onze pensionstalling heeft alles wat je nodig hebt om je paard goed te kunnen verzorgen en samen te genieten. Met de grote, verlichte buitenbak, de longeerbak, paddocks en
6 hectare weiland heeft je paard genoeg bewegingsvrijheid.

 

paddock

 

De 5 paddocks hebben we verandert in een track door de paddocks heen naar het bestrate gedeelte. Onderweg komen ze slowfeeders en waterpunten tegen en natuurlijk zijn er schuilstallen aanwezig.

6 hectare weide

 

Onze weides zijn in het zomerseizoen geschikt om de hele dag op te grazen. Dit is ongeveer van mei tot oktober. Plannen om hier een track op te maken met alles wat daarbij hoort, zijn in de maak;)

2 bINNENSTALLEN

 

Onze binnenstallen zijn alleen bedoeld voor paardjes die tijdelijk apart gezet moeten worden of voor langere tijd in quarantaine moeten. 

faciliteiten

 

 

Buitenbak

 

De gedraineerde buitenbak van 40x20 is verlicht en voorzien van zand met polyvlokken. Ook is er springmateriaal aanwezig.

longeerbak

 

De longeerbak is gedraineerd en bevind zich naast de paddocks en de buitenstallen.

kantine met keukentje

 

We vinden het belangrijk dat je tijd met andere paardenliefhebbers kunt doorbrengen. Even lekker zitten met een bakkie met zicht op de buitenbak. Er is ook een toilet aanwezig. 

Poets- en wasplaatsen

 

Poetsen kan zowel op het terrein als lekker droog overdekt in de stal. De wasplaats bevind zich naast de ingang naar het verblijf van de paarden.

zadelkasten

 

Voor elke klant is een gratis zadelkast beschikbaar.