een plek in de natuur waar de vrijheid te voelen, te proeven en te zien is. Voor mens en dier. 

 

Wij zijn Reijneveld Ranch in de zomer van 2020 gestart met het ideaalbeeld van een plek in de natuur waar de vrijheid te voelen, te proeven en te zien is. Voor mens en dier. Een ranch waarbij de de paarden en onze eigen (boerderij)dieren gehouden worden, zoals ze in de natuur ook zouden leven. Back to the wild.

 

Wil je de sfeer proeven en zien of jij net zo van deze plek kunt genieten als ons? Neem contact op en wie weet ontmoeten we je snel!

 

Dico en Ariënne Reijneveld
 

ons doel voor de toekomst

 

Hoe fijn dat wij nu al kunnen bouwen aan ons doel voor de toekomst, namelijk het Paddock Paradise. Het doel is om de basis in 2023 afgerond te hebben en in 2024 ons te gaan storten op de weides. 

 

Paarden die leven zoals het oorspronkelijk bedoeld is. Meer (sociale) vrijheid, veel beweging en uitdaging en vooral veel meters maken door op zoek te gaan naar (gevarieerd) voedsel. Bacl to the wild!


 

stal in zuid-holland

 

Reijneveld Ranch is gevestigd aan de Henegouwerweg 1A in Waddinxveen. Dit ligt tussen Gouda, Zoetermeer en Alphen aan de Rijn in.

 

Uitrijmogelijkheden via het landpad naar Reeuwijk. Bentwoud is 10 minuten met de trailer. 

 

Vanuit Boskoop, Moerkapelle, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Reeuwijk, Bodegraven, Haastrecht, Driebruggen, Nieuwerbrug aan den Rijn, Zwammerdam, Benthuizen, Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp liggen in een straal van 15km rond de Ranch, dus prima aan te rijden. 

over reijneveld ranch