PADDOCK PARADISE

 

Ons ideaalbeeld was om ooit een paarden paradijsje te maken waar dieren altijd buiten kunnen leven in (sociale) vrijheid, kunnen ontdekken, snacken, spelen en lopen wat ze willen. Daarom zijn wij in de zomer van 2023 gestart met de realisatie en verwachten wij eind 2023 een goede basis te hebben voor de paarden. De weide met track en inrichting gaan we in 2024 oppakken.

 

Wij gaan ons alleen richten op sobere rassen met een maximum grootte van 1.50m. Denk aan Haflingers, IJslanders, Shetlanders, Fjorden, Tinkers, New Foresters, Welsh pony's en Dartmoorpony's. Deze dieren zijn gemaakt om buiten te leven. Ze hebben allemaal redelijk dezelfde behoeftes. We zijn heel selectief in wat we aannemen, omdat we streven naar een harmonieuze kudde. Dit kun je nooit allemaal vooraf compleet inschatten, maar het is fijn om een richtlijn aan te kunnen houden. 

 

We zorgen voor standaard arm hooi, zijn bezig met een mineralenbar, kruiden, eetbare bloemen en hagen zijn gezaaid en aangeplant en moeten even rustig groeien. Er zijn genoeg schuilplaatsen, zand en bestrating als ondergrond en genoeg uitdaging onderweg. Wat wil je nog meer voor je pony?:)


 

PADDOCK PARADISE

 

Reijneveld Ranch IS IN EEN OVERGANGSFASE

NAAR HET REALISEREN VAN EEN PADDOCK PARADISE